Carbó Carretiles, des del 1987 aportant solucions

Carbó Carretilles, ubicada a Vilafranca del Penedès, portem des de l’any 1987 aportant solucions en la manipulació i l’emmagatzematge de mercaderies, mitjançant una àmplia selecció de carretilles elevadores, retràctils, apiladores, transpalets, etc., adequats a les necessitats de cada client.

Manipulació i emmagatzematge de mercaderies a Carbó Carretilles

Al llarg d’aquests anys, gran quantitat de diferents models i tipus han estat venuts a la nostra zona d’influència immediata, que comprèn el Penedès, el Garraf i l’Anoia.

Mitjançant un servei personalitzat, professionalitzat i a la mida de les teves necessitats, la filosofia de la nostra empresa passa per una flexibilització per tal d’adaptar-nos a cada client. Trobem la maquinària adequada a cada activitat i ens adaptem a la modalitat de servei.

Som una organització amb una vintena de persones bolcades al servei del client, amb una flota de 12 vehicles. Furgonetes taller totalment equipades, camió propi, taller, recanvis, aules de formació i en definitiva un gran equip humà preparat per respondre a les teves necessitats i a les d’un mercat canviant i en constant evolució.

Carbó Carretilles som una organització amb una trajectòria contrastada i que afrontem el futur de cara als grans reptes que es plantegen, però sempre sense perdre de vista els orígens, que ara per ara esdevenen tot un referent de qualitat, servei i garantia a la nostra zona.

Servei de maquinària Still a Carbó Carretilles.

Posa't en contacte amb nosaltres i t'assessorem

Necessites informació sobre carretilles retràctils o maquinària d’elevació?