Servei tècnic

A Carbó Carretilles som conscients que el més important per al nostre client és disposar d’un servei post-venda de qualitat, que garanteixi una resposta ràpida als problemes. Per aquest motiu disposem de més de 3.000 m2 de taller per atendre qualsevol classe de maquinària.

Quin servei tècnic necessites?

Manteniment

Reparacions

Recanvis

Manteniment

A Carbó Carretilles gaudim d’una alta disponibilitat de peces de recanvi, ja que tenim connexió directa amb els proveïdors de les marques oficials a Espanya i Europa.

El manteniment d’un vehicle o maquinària és un dels factors clau per allargar la seva vida i garantir el bon funcionament. Per això, garantim una àmplia oferta en accessoris, manteniment i revisions.

A més, gestionem i col·laborem amb gestors autoritzats els diferents residus generats o recollits a les instal·lacions dels nostres clients; com poden ser olis, filtres, bateries o pneumàtics, treballant amb cura i consciència pel medi ambient.

Servei de manteniment de carretilles, maquinària i altres a Carbó Carretilles.

Reparacions

Comptem amb una flota pròpia de vehicles: furgonetes taller completament equipades per donar servei tècnic en un mínim marge de temps per garantir el ritme de treball a l’empresa.

Disposem també de camió en cas que es requereixi una substitució de la carretilla garantint un temps ràpid de resposta.

Reparacions de carretilles i maquinària STILL a Carbó Carretilles.

Recanvis

Tots els nostres paquets de servei tècnic inclouen peces de recanvi originals per garantir la llarga vida a la maquinària.

També, disposem d’un sistema de gestió totalment informatitzat que ens permet oferir un servei professionalitzat i adequat a cada client.

Si necessites qualsevol recanvi o tens alguna consulta al respecte, no dubtis a contactar amb nosaltres, un tècnic especialitzat t’atendrà a l’instant.

Recanvis oficials per carretilles i maquinària STILL a Carbó Carretilles.

Posa't en contacte amb nosaltres i t'assessorem

Necessites informació sobre carretilles retràctils o maquinària d’elevació?