Apiladors elèctrics

Obtén la millora que sempre havies buscat.

A Carbó Carretilles, els apiladors elèctrics ens encanten! Sempre disposes de les teves dues mans lliures per gestionar el teu magatzem.

Aquests vehicles compactes i versàtils, et permeten moure fins a dues tones amb facilitat, fins i tot en els espais més restringits. A més, gràcies a les elevades capacitats residuals, et facilita optimitzar el teu magatzem per aprofitar el màxim espai possible.

Els apiladors elèctrics asseguren un transport de palets ràpid i còmode; tenen una capacitat d’altura superior als cinc metres, plataforma plegable amb amortiment pneumàtic, una velocitat de desplaçament de fins a 10 km/h i facilitat per distàncies llargues. A més, disposa de dos sistemes intel·ligents que ressalten per sobre de la competència.

El primer és el DLC (Dynamic Load Control) a l’EXV, que et proporciona informació sobre l’alçada i la precisió de les càrregues, i el Curve Speed Control, t’ofereix la màxima seguretat i controla automàticament la velocitat de les corbes perquè et puguis moure ràpidament.

Treballa còmode, segur i amb eficàcia amb els apiladors elèctrics de Carbó Carretilles.

Apilador elèctric STILL de Carbó Carretilles

Contacta amb un assessor

Un dels nostres assessors de Carbó Carretilles t’ajudarà a triar la millor opció pel teu negoci.

Contacte

"*" indicates required fields

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i hi aplica la política de privacitat i les condicions de servei de Google.

Carretilles elevadores noves

Posa't en contacte amb nosaltres i t'assessorem

Necessites informació sobre carretilles retràctils o maquinària d’elevació?